Leilighet til leie i Benalmadena

 

Du vil elske utsikten....

  • Høy standard leilighet til leie i Benalmadena
  • Mindre enn 5 minutters gange til strand
  • Fantasisk utsikt over byen, fjellene og havet
  • 24 / 7 open resepsjon
  • Raskt og pålitelig internet
  • Norsk assistanse før, under og etter ditt opphold

 

Denne leiligheten har det lille ekstra. Fra den store terrassen kan du nyte frokost eller kvelds med en fantastisk utsikt over Benalmadena by og havet. I leilighetsbygget finnes SPA og treningssenter som kan benyttes, samt både innendørs og utendørs basseng. 5 minutter å gå til strand. Engelskspråklig resepsjon i bygget som er åpen 24 timer i døgnet, samt norsk assistanse online eller per telefon før, under og etter ditt opphold. Raskt og pålitelig WIFI / internett i leiligheten og i hele leilighetsbygget.

Les mer detaljert informasjon under, eller book leiligheten her

Se også bredt utvalg av lignende leiligheter her.

Soveplasser:

Opptil 5 personer kan overnatte i leiligheten. Det er to separate rom i leiligheten, et separat soverom og en stue som kan kombineres med soverom. Det er en stor dobbeltseng på det separate soverommet. På stua står det en sofa som kan utvides til en dobbeltseng. I tillegg er det mulighet for å sette inn en ekstra gjesteseng. 

Kjøkken:

Fullt utstyrt kjøkken med stort kjøleskap, fryser, micro, kaffemaskin, brødrister og ellers alt man måtte trenge av kopper, fat, bestikk og utstyr. Det er spisebord med 5 stoler på stua.

Stue:

Det er en flott utsikt over byen fra både stua og soverommet. Stue med sofa som kan gjøres om til en dobbeltseng. Svært komfortabel ;) Flatskjem med 50 kanaler, flest spanske, men også noen internasjonale kanaler. Mulighet for å koble til lydanlegg for å kunne spille musikk i hele leiligheten.

Bad:

Moderne bad med badekar og dusj med hydromassasje.

Terrasse:

Fantastisk utsikt over Benalmadena by fra den store terrassen.

Parkering:

Parkeringsplass kan leies fra hotellet i samme bygning.

Leilighetsbygget og området

I leilighetsbygget har du tilgang til store innendørs og utendørs fellesarealer. Leilighetsbygget har en engelskspråklig resepsjon som er åpen 24 timer i døgnet. I tillegg kan du når som helst kontakte oss via email eller på telefon for norsk assistanse. Utendørs basseng og solsenger i hagen kan benyttes.

Leilighetsbygget har også SPA, treningssenter og innendørs oppvarmet basseng som man kan benyttes (tillegg i pris). Her kan man også bestille personlig trening og ulike typer massasje og behandlinger til en rimelig penge. Det er en cafe / bar ved bassenget i første etasje hvor man kan kjøpe måltider, tapas, bocadillas samt forfriskninger. Det er et stort utvalg av resturanter, cafeer og barer i kort avstand. Det er et stort supermarket, Mercadona, litt lengre opp i gata.

Stranden er 5 minutter unna til fots.

Om Benalmadena, attraksjoner og severdigheter:

I tillegg til strandliv finnes det en lang rekke aktiviteter man kan foreta seg i området. I Benalmadena kan man besøke parken Benalmadena Parque De La Paloma, en 200 000 kvadratmeter stor park med vakre innsjøer og hager. I parken kan man også støte på både strutser og geiter og flere andre rare dyr (inngjerdet selvfølgelig). I gangavstand fra leiligheten ligger også Benalmadena Puerto Marina som har vunnet tittelen "Best Marina in the World". Marinaen er kjent for sin vakre arkitektur og består av små øyer med broer i mellom. I marina området finner du også 25 motebutikker, rundt 50 resturanter og 20 diskoer og barer. I kort gangavstand fra leiligheten ligger slottet Bil-Bil rett ved havgapet.

Hovedstaden i Andalucia, Malaga, ligger 25 minutter unna med buss / tog fra Benalmadena. Her kan du besøke den vakre gamlebyen, Picassomuseet og Alcazaba fortet. Byen har et yrende uteliv og strandliv og er verdt et besøk.

I området ligger flere koselige spanske landsbyer, blant andre Nerja, Benalmadena Pueblo og Mijas. Her kan man slentre gatelangs blant gamle koselige murbygninger og cafeer. I Nerja ligger de berømte grottene Cuevas de Nerja, en av Spanias største turistattraksjoner.

Man kan også ta dagsturer til storbyene Cordoba, Granada og Sevilla.

Bestilling og innsjekkingsrutiner:

Har du spørsmål eller ønsker å booke leiligheten kan du sende oss en uforpliktende beskjed via kontaktskjemaet nederst på siden.

Når bookingen er bekreftet sender vi deg straks kvittering og all nødvendig informasjon. Du kan ringe oss eller skrive til oss både før, under eller etter ditt opphold. Ved innsjekk får du nøklene i den 24 timer åpne resepsjonen i leilighetsbygget.

Vi har også andre leiligheter i Benalmadena, Malaga og Marbella til leie. Kontakt oss via kontaktskjemaet under, og vi finner en leilighet som er skreddersydd dine behov.

Slik kommer du deg til Benalmadena og leiligheten:

Med fly: Benalmadena Beach ligger 20 minutter unna Malaga flyplass. Det enkleste er å ta taxi direkte fra flyplassen, turen skal ikke koste mer enn ca 25 Euro. Ønsker man et billigere alternativ kan man ta toget fra flyplassen til Benalmadena stasjon og så gå eller ta en taxi (toget koster 2,50 Euro og taxituren fra Benalmadena stasjon bør ikke koste mer enn 5 Euro).

Med tog: Kommer man med tog, for eksempel via Malaga, kan man ta toget direkte fra Malaga til Benalmadena stasjon. Fra togstasjonen i Benalmadena kan man gå til fots eller ta taxi. Se kart under.

 

Nyheter

Spørsmål og forslag

15.10.2013 19:44
Ønsker du å stille oss spørsmål angående informasjonen på denne nettsiden eller om våre tjenester?...

Avstemning

Liker du vår nye nettside?

Ja, jeg fant alt jeg trengte. (116)
14%

Nei, jeg fant ikke det jeg trengte. (720)
86%

Totalt antall stemmer: 836